Despre privilegiu!
Pentru a obține totul de la un bărbat, nu-i musai să fii nici cea mai frumoasă, dar nici a mai isteată! Numai copila lui!

Despre părinți!
Nici concepția, nici nașterea nu te transformă în cel puțin unu’. Dar momentul când te-atinge gândul că doar cu oxigen nu ai putea supraviețui, trebuie să fie definitoriu. Dumnezeu își face loc, iar chimia are nevoie de suflete, să se desfășoare.

Despre emoție! O femeie e atât de rațională în propriile alegeri, după cum spune că bărbatul vieții ei e un brunet pur-sânge, dar îmbătrânește fidel lângă un blond senin!

Despre influență!
A dat cu aspiratorul! Paharul era, din pacate, cel cu Mickey Mouse.
Iulianu zice că în timp ce culcam mangustele, s-a gandit o secundă la mine (contextul l-a omis). Brusc i-a scapat paharul cu bere din mana și l-a facut zob!
Aș zice ca sunt o persoană influentă!

Despre voință! Nu cred in terapii minune, nici in diete minune. Dar cred cu toată nebunia in oameni. Și oamenii fac minuni. Numai ochi deschiși și brațe de cuprins, să fie

Despre împrumut! Iubim reflexia noastră și-a dorințelor personale în cel de lângă noi. Cu cât mai mare confuzia celor doi, cu atât mai solid ce-i unește sufletește. Ați observat că oamenii predestinați, parcă, după ceva timp ajung să-și semene fizic? E-o formă de-mprumut a omului drag.

Despre ospitalitate! Există cărți pentru care trebuie iremediabil șters ultimul fir de praf, înainte de a le așeza pe noptiera. Să nu carecumva să le rănească ori modifice în vreun fel. Cam așa-i și cu oamenii pe care-i primim să ne umple. Musai loc si curat, să le fie.

Fiziologia dragostei. Diferența dintre dragoste la întâmplare și cea fără drum de-ntors, e tocmai când omul de lângă, îți e atât de necesar precum un organ vital. Și deși uneori te mai doare, n-ai renunța de bună-voie la el.

“Sari, stai să-ți dau o-mbrățișare, că nu te-am mai văzut de aaaaazi dimineață.” E simplă dragostea și naturală, cum sunt si ei. Ce-i mai simplu și natural cu putință. Precum tot ce vine de la Dumnezeu.