Recomand atenție mare la copii și la tot ce știu ei! Puterea lor de absorbție informațională depășește cu mult capacitatea noastră: noi vedem în linii mari, lor nu le scapă nici un detaliu. Ș-apoi nu se știe când aflați ceva util ori găsiți prin intermediul lor, soluții unor situații și nevoi îndelung dezbătute…

De pildă, cuvântătorul mare cu experiență amplă de viață cât pentru vreo 5 ani m-a asigurat că n-am nevoie de foehn, perie rotativă, bigudiuri mici, mijlocii și mari, de parafină, plastic ori cu arici…Volum o să ai, mami dacă te speli numai cu șamponul verde…3 zile!

Apoi habar n-aveam…da’ am aflat că tac’su și-a luat gel de păr d-ăla bun Ia-uite, mami și-a schimbat tati gelul…dacă-ți dai cu d-ăsta albastru pe păr să știi că poți sparge și-o minge cu el…așa-i de puternic!

Îmi făceam griji, ce-i drept, pentru pictura murală a fiică-mi…carioci Ikea lavabile…n-ai să vezi! Se cere zugrăveală…zic numai s-aștept să mai crească. Vlad zice că mai simplu ar fi să ne luăm o pisică albă! A văzut el un domn care-a ieșit din încurcătură…

Și ceva ce chiar nu mi-am închipuit, întrucât era prea aproape, într-o discuție serioasă de cuplu despre cum am putea să avem o viață mai bună, copilul mi-a arătat semnul distinctiv al unui hipermarket…zice că pentru o viață mai bună să mergem acolo..Repet…ce aproape eram!