Sa-l gasesti mai tarziu…

    Sari, azi ai primit cea mai curata dovada de iubire din viata ta de pana acum…nici eu, nici tata…desi in fiecare zi am muta muntii din loc pentru voi, n-am putea sa-i egalam spontaneitatea. Esti surioara unui fratior prea cald, prea sincer, prea copil ce ti-a adus azi un martisor:  altul decat cel oficial. Ce-i drept un pic inghesuit si ingramadit in rucsacelul lui de gradi, printre hainute, mar si prajiturica….
S-a gandit la tine fara sa stii si si-a adunat toata dragostea lui mica intr-o rugaminte :” Te rog frumos sa-mi dai si mie unul pentru surioara mea..”…pesemne ca baietelul cu punguta pregatita pentru colegele lui l-a inteles si asa ti-a adus-o pe Clopotica. Mi-a zis ca s-a gandit ca o sa-ti placa si-o sa te bucuri…si ti-a placut de vreme ce te-ai repezit sa-l gusti si rontai cu dintisorii tai cei mici. Apoi m-a indrumat sa ti-l pun in papusa-traistuta, printre lucrurile tale grozave de “femeie” si-amintiri….sa-l gasesti mai tarziu….

  PS. Sunt momente ca astea cand nimic nu poate egala ce ma faceti voi sa simt…si fericita c-ati navalit peste sufletul meu. Apoi, mama va scrie ca sa stiti despre voi poate un pic mai mult decat am stiut eu…si cat de simpla si curata-i bucuria dintre voi…
By |2016-10-17T21:21:53+02:004 Mar 2014 9:37 PM|Ganduri|0 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.